Robbie Williams a recunoscut că are o plăcere aparte în a face pipi în piscinele altor celebrități cu care își petrece timpul. Cântărețul s-a comparat din acest punct de vedere cu un câine, mărturisind că astfel „își marchează teritoriul”.

Nu doar vedeta în vârstă de 46 de ani are această plăcere vinovată - soția sa, Ayda Field, a recunoscut că face astfel de lucruri. Mai mult, cei doi au spus că le place uneori să se urineze chiar și atunci când se află la duș.

„Nu fac adesea pipi în duș, dar s-a întâmplat. Îmi place însă să urinez în piscinele altora, mă duc la ei acasă cu această idee în minte. Practic, mi-am marcat teritoriul, iar piscina aceea devine a mea”, a spus Robbie Williams.

În timp ce Robbie și Ayda par că sunt foarte mândri de acest hobby neobișnuit, fanii își declară dezaprobarea în comentariile de pe rețelele sociale.

Potrivit comentariilor de pe rețeaua de socializare Twitter, fanii au împărtășit dezgustul lor complet pe această temă: „Robbie Williams și soția sa care spun că au plăcerea de a face pipi în piscina altor oameni mă dezgustă total!”, se arată în secțiunea de comentarii.

„Sunt în dezgust total. Nici măcar nu e amuzant!”, a mai spus unul dintre urmăritorii vedetei.

„Cei doi au de pierdut respectul față de fani. N-o să mint. Deși, am făcut-o cu toții când eram copii!”, a adăugat un al treilea. „Acum, de fiecare dată când mă gândesc la Robbie Williams, tot ce pot vedea este cum se așează ca un câine gata să facă pipi!”, spune un al patrulea fan.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.