CNN a anuntat miercuri seara ca decizia postului de televiziune de a publica un material "din surse atent verificate" despre documente neautentificate ale agentiilor de informatii americane cu privire la Donald Trump este complet diferita de decizia jurnalistilor Buzzfeed de a publica note lipsite de orice baza.

Anuntul postului de televiziune vine dupa ce presedintele-ales a atacat CNN pentru transmiterea de "stiri false" si a explicat ca Buzzfeed nu reprezinta altceva decat o "gramada de gunoi", transmite Reuters.

Donald Trump a participat la prima conferinta de presa din ultimele doua luni, in care a refuzat sa accepte o intrebare de la reporterul CNN, sustinand ca postul de televiziune promoveaza "stiri false".

De asemenea, presedintele-ales a atacat extrem de dur publicatia Buzzfeed, sustinand ca site-ul nu reprezinta altceva decat "o gramada de gunoi" si a precizat ca jurnalistii ar trebui sa-si ceara scuze pentru publicarea unui raport compromitator cu informatii neautentificate.

"Organizatia dvs este oribila", i-a spus miliardarul republican unui jurnalist Buzzfeed, care a insistat sa raspunda la una dintre intrebarile sale in cadrul conferintei de presa de la Trump Tower din Manhattan.

Anterior, purtatorul de cuvant al presedintelui-ales a sustinut ca decizia jurnalistilor de a publica raportul cu informatii neverificate nu reprezinta altceva decat "o trista incercare de a obtine mai multe click-uri" pe Buzzfeed, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.