Bucharest Business Breakfast impreuna cu CCIR – Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza in data de 12 octombrie 2016 prima editie a evenimentului international SMART CITY Industry Awards 2016.

Scopul acestui eveniment este acela de a recunoaste, premia, promova si sustine toate persoanele, institutiile si companiile care sunt implicate in largul concept de SMART CITY si care pot influenta pozitiv viata cetatenilor. Inscrierea tuturor competitorilor este gratuita urmand ca premiile sa fie acordate in urma analizei facute de membrii juriului ce va avea componenta internationala.

Orase, companii, antreprenori si start up-uri, centre de cercetare, universitati, organizatii publice si private sunt asteptate sa isi depuna candidatura la una din cele 7 categorii ale galei: Development, Governance, Mobility, IT&C, Energy, Water, Waste, Safe City and Citizens. Avem sansa de a vedea modele de implementare a acestot concepte in orase precum Tokyo, Osaka, Budapesta, Praga direct de la ambasadorii acestor tari. Un numar de patru ambasade au confirmat prezenta pana in acest moment.

Peste 50% din populatia pamantului traieste in orase. Pana in 2050 se estimeaza ca aproape 75% din populatia globala va trai intr-un oras. Presiunea creata pentru sustinerea unui numar atat de mare de persoane va fi importanta in urmatoarele sectoare: furnizare energie, transport, securitate, hrana, resurse apa, etc. Acest lucru inseamna viziune, eficienta dar mai ales folosirea noilor tehnologii si resurse alaturi de o dezvoltare echilibrata a infrastructurii. Acest eveniment va prezenta cele mai bune solutii nationale si internationale din industria de
SMART CITY.

Evenimentul se va tine la Camera de Comert si Industrie a Romaniei in data de 12 Octombrie 2016 ora 18:30, Sala Aurel Ghibutiu.Speakeri invitati:
– Dna. Gabriela Firea – Primarul General al Capitalei;
– Dl. Raed Arafat – Ministru Secretar de Stat, Ministerul de Interne;
– Dl. Gabriel Mutu – Primarul Sectorului 6;
– Reprezentant primariile oraselor Oradea si Alba Iulia – orase inovatoare in promovarea si implementarea conceptelor Smart City;
– Dl. Radu Orzata – Director General RATB;
– Excelenta Sa Domnul Davor Vidiš, Ambasadorul Croatiei la Bucuresti;
– Excelenta Sa Domnul Zákonyi Botond, Ambasadorul Ungariei la Bucuresti;
– Dl. Milan Peprnik, Ministru Consilier cu probleme economice al Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti;
– Excelenta Sa Dl. Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei la Bucuresti;

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

Parteneri eveniment: BMF Grup, CCIR.

Smart City Industry Award este un eveniment din seria evenimentelor Bucharest Business Breakfast. Evenimentul are loc in data de 12 octombrie la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sala Aurel Ghibutiu, ora 18:30. Detalii despre eveniment si agenda completa gasiti la adresa www.businessbreakfast.biz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.