Business23 Septembrie 201613:15

Lectura de 2 minute

"Different City - Smart City” reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est, care va reuni principalii actori implicati in crearea oraselor inteligente: mediul academic, companii furnizoare de solutii, institutii si companii publice precum si autoritatile publice locale.

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua zile si are in componenta: conferinta, expozitie, workshop si eveniment de networking. Evenimentul este organizat de Different Angle Cluster, sub auspiciile Ambasadei Olandei in Romania si a Primariei Sectorului 3 Bucuresti si are loc pe 3 si 4 Noiembrie 2016, la Hotel NOVOTEL, Bucuresti.

Cu ocazia conferintei vor fi prezentate si discutate cele mai recente descoperiri stiintifice si tehnologice cu privire la modul in care orasele pot creste inteligent, catalizand dezvoltarea, inovarea si crearea de noi locuri de munca. Accentul va fi pus pe “Inovatia si noile tehnologii in gestionarea oraselor de astazi si in planificarea oraselor inteligente de maine”. Principalele probleme dezbatute se vor referi la definirea orasului inteligent, beneficiile aduse locuitorilor, dar si administratorilor unui oras inteligent, precum si actiunile necesare in acest proces de transformare.

Conferinta va reuni un numar mare de companii si manageri, specialisti din domeniul IT, mediul academic, autoritati publice locale, primari, ministri si ministere, in scopul asigurarii unui dialog pentru dezvoltarea de noi idei si proiecte, in vederea crearii de noi oportunitati si provocari pentru o viitoare cooperare.

Citeste si:
VIDEO Polițist din București surprins în timp ce bătea un tânăr
VIDEO Polițist din București...

Pentru companiile interesate sa participe, Conferinta Different City - Smart City reprezinta o excelenta oportunitate pentru prezentarea sau expunerea de produse si servicii de smart city, stabilirea de contacte cu diferite comunitati prezente la eveniment, dar si pentru identificarea de noi oportunitati de afaceri prin intermediul evenimentului de networking.

Despre organizator

Different Angle Cluster este primul cluster din domeniul IT&C din Bucuresti, infiintat in anul 2014, avand ca scop sustinerea, promovarea si incurajarea cercetarii, educatiei si inovarii in vederea dezvoltarii si implementarii de solutii si proiecte in domeniul smart city.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita website-ul conferintei: www.differentsmartcity.com sau puteti contacta organizatorul, utilizand detaliile de mai jos :

Different Angle Cluster
Calea Victoriei, 155, tronson 6, etaj 4
Sectorul 1, Bucuresti, Romania
E-mail: office@differentangle.ro
Telefon: (+40) 732.165.582
Website: www.differentangle.ro

Citeste si:
Afacerile cu flori se ofilesc din cauza epidemiei de coronavirus
Afacerile cu flori se ofilesc...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.