Intr-o postare pe una din retelele de socializare, realizatorul Digi24 relateaza o incalcare a legii de catre Orange.

"Ne vom distra si cu operatorii de cablu pana la 1 august!

Inteleg ca exista un joc cretin al firmelor care furnizeaza servicii de telefonie si cablu. Si ca ideea jocului e sa-si faca unii altora mizerii. Cred ca abordarea acestor firme e de-a dreptul cretina. Si abonatii sunt cei care pierd. Pe mine ma intereseaza ca oamenii sa poata vedea emisiunea Starea natiei. De asta ma voi ocupa pana la 1 august.

La Orange, de pilda, cei de la relatii cu clientii sunt instruiti sa le spuna abonatilor ca nu pot receptiona DIgi 24. Informatia e confirmata de mai multi telespectatori. Cand ceri Digi 24, prima reactie a operatorului (care clar are raspunsul asta dintr-un manual intern) este: nu va putem pune la dispozitie acest canal.

Ideea e sa sunati a doua oara si sa spuneti ca pe site-ul Orange exista, in oferta de canale, Digi 24. E drept, nu in varianta satelit, ci in varianta cablu, dar exista si operatorul trebuie sa va spuna cum puteti receptiona acest canal.

Digi 24 face parte din pachetul ”must carry”, deci operatorii sunt obligati sa vi-l puna la dispozitie. Daca nu se intampla asta, faceti o reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Lucrez acum la un material pe acest subiect (care va fi si reclamatie la OPC), cu toate problemele care exista si cu solutiile pentru receptionarea Digi 24.
Hai, ca pana la 1 august le rezolvam pe toate, ca sa puteti vedea Starea natiei la tv.", spune Dragos Patraru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.