Prima televiziune dedicata cainilor, Dog TV, care a fost lansata in urma cu doi ani in Statele Unite ale Americii, se va extinde in Europa.
Anuntul a fost facut la editia din acest an a MIPCOM, unul dintre cele mai importante targuri de televiziune si comunicatii din Europa, care se desfasoara in aceasta perioada la Cannes, in Franta. Conform broadbandtvnews.com, la un an dupa momentul in care televiziunea americana Dog TV a fost prezentata la Cannes, aceasta a semnat primul sau contract la nivel european si se va extinde in Europa cu ajutorul companiei de telecomunicatii Deutsche Telekom.

Astfel, Dog TV se va lansa pe platforma IPTV (prin internet) a Deutsche Telekom, denumita Entertain, fiind planuite lansari ale televiziunii in mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Irlanda si Franta. Dog TV, prima televiziune dedicata cainilor, a fost lansata in SUA in anul 2012, dar a inceput sa emita 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, la nivel national, in 2013, fiind retransmisa de furnizorul american de servicii de televiziune prin satelit DirecTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.