Televiziunile din portofoliul companiei internationale Modern Times Group (MTG) - intre care Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature si TV 1000, care emit si in Romania - vor avea din 29 aprilie o noua imagine.

Potrivit broadbandtvnews.com, Modern Times Group (MTG) a anuntat rebrandingul numeroaselor sale televiziuni pay TV (cu plata, n.r.), incepand din 29 aprilie. Astfel, toate televiziunile de documentare (Viasat) si cele de filme (TV 1000) ale MTG vor avea un nou look, care va fi vizibil la nivel international.

Potrivit companiei, toate televiziunile MTG vor primi in cadrul acestui proces de rebranding noi logouri, noi imagini on-air si noi identitati off-air.

Noile logouri si noile imagini au fost optimizate pentru orice dispozitiv si pentru orice suport de vizionare.

Televiziunile care vor fi vizate de procesul de rebranding sunt cele de documentare, respectiv Viasat Explore (cunoscut pana in prezent ca Viasat Explorer), Viasat History, Viasat Nature si Viasat Crime, dar si cele de filme - TV 1000, TV 1000 Action si TV 1000 Kino.

"Am investit intr-un continut mai bun si difuzam mai multe programe in premiera la nivel european pe televiziunile noastre. Noua si incitanta imagine reflecta noua identitate a televiziunilor noastre si continutul de inalta calitate pe care il difuzam", a declarat Karin Heijink, vicepresedinte al diviziei Pay TV din Estul Europei in cadrul companiei Modern Times Group.

Ea a precizat ca, in prezent, din ce in ce mai multe persoane vizioneaza programele difuzate de MTG de pe dispozitive mobile. Astfel, procesul de rebranding a fost "un pas natural" pentru a imbunatati experienta de vizionare a acestor programe.

Modern Times Group este principalul operator de televiziune din Scandinavia si tarile baltice. Televiziunile din portofoliul MTG sunt distribuite in 32 de tari, din Europa Centrala si de Est, Asia, Africa si SUA, fiind disponibile in peste 92 de milioane de locuinte.

Citeste si:
Ședință de guvern. Se analizează proiectul privind interzicerea...
Ședință de guvern. Se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.