Televiziunea AXN HD este disponibila si pe teritoriul Romaniei, incepand din 19 decembrie 2013, potrivit unei notificari transmise Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

In data de 9 decembrie 2013, compania AXN Europe Limited a notificat CNA privind completarea portofoliul AXN din Romania cu televiziunea AXN HD, incepand din 19 decembrie 2013.

Compania nu a precizat daca a incheiat deja contracte cu operatori de cablu si/ sau DTH din Romania pentru difuzarea AXN HD.

In cazul radiodifuzorilor licentiati in alte tari, CNA doar ia act de notificarile de retransmisie pe teritoriul Romaniei. Televiziunea AXN HD emite pe o frecventa licentiata de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie, scrie MEDIAFAX.

Compania AXN Europe Limited este parte a Sony Pictures Television (SPT) Networks.

SPT Networks este prezent pe piata a audiovizualului din Romania prin AXN (televiziune tematica de filme), AXN White (televiziune de filme si seriale - dedicata publicului preponderent feminin), AXN Black (televiziune de filme si seriale - dedicata publicului preponderent masculin), AXN Spin (televiziune dedicata tinerilor), AXN Player (player online) si AXN Now (serviciul video on-demand).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.