Criza din CME are o victima importanta: al doilea canal lansat din familia MediaPro.

Se pare ca postul destinat femeilor va fi vandut. Acasa TV ar putea sa ajunga in posesia altui proprietar si chiar sa-si schimbe numele dupa ce, in prezent, postul trece printr-un proces de restructurare. Pste 1.000 de oameni au fost concediati (fara sa fie vorba despre vedete importante). Pe de alta parte, actuala telenovela a trustului, “ingeri pierduti”, pe langa faptul ca nu a adus incasarile asteptate, va fi incheiata inainte de termenul stabilit inițial. Astfel, finalul telenovelei “ingeri pierduti” a fost decalat pentru luna decembrie, scrie evzmonden.ro.

De la 1 ianuarie 2014, Acasa TV nu va mai exista, la mai bine de 16 ani de la infiintarea sa.

"Da, este adevarat ca vor exista alti investitori care vor continua proiectul, insa este posibil sa fie sub un alt nume. O parte dintre anagajati au fost deja concediati, peste 1.000 la numar, si vor mai fi si altii, pe parcurs", a povestit o sursa din conducerea postului pentru „Click“.

Vestea vine la putin timp dupa ce Adrian Sarbu si-a dat demisia din functia de director executiv al CME. Christoph Mainusch si Michael Del Nin urmeaza sa preia atributiile lui Adrian Sarbu.

Totodata, functia de director general al Pro TV S.A. i-a fost atribuit lui Aleksander Cesnavicius, care isi va incepe mandatul de la 1 decembrie 2013. Anca Budinschi, actualul Director General, va ocupa functia de Director Adjunct si Director de Programe, ocupandu-se cu preponderenta de partea creativa a businessului, potrivit unui comunicat al postului.

CME opereaza in Romania urmatoarele posturi: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, AcasaGold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.