Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, sa amendeze Antena 1 cu 20.000 de lei, din cauza emisiunii "Acces Direct", in care a fost prezentata povestea Angelicai Constantin si in care aceasta a fost tunsa in direct.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de joi, editiile din 12 si 18 iunie ale emisiunii "Acces Direct", in care a fost adus in discutie cazul Angelicai Constantin, mama naturala a fetitei cantaretei Luminita Anghel. Totodata, in editia din 18 iunie a emisiunii, Angelica Constantin a fost tunsa in timp ce se afla in platou.

Membrul CNA Cristina Trepcea a mentionat, in sedinta de joi, ca "tunderea unei femei in public era un mijloc de tortura, de umilinta". "Femeia aceasta era cat se poate de incurcata. Femeia aceasta nu are suficienta incredere in ea, mai ales cand a fost santajata: «Daca nu te lasi tunsa, te dam in judecata»", a spus Trepcea, citata de gandul.info.

Astfel, Cristina Trepcea a propus o amenda de 20.000 de lei pentru Antena 1, in baza articolului 14 din Codul de reglementare a continutul audiovizualului.

Propunerea a fost adoptata cu sase voturi pentru (Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Laura Georgescu, Viorel Buda, Valentin Jucan si Florin Gabrea) si doua impotriva (Monica Gubernat si Rasvan Popescu). Rasvan Popescu a sustinut aplicarea unei amenzi de 10.000 de lei in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.