Orange, liderul pietei locale telecom, ataca piata de televiziune prin satelit si pune presiune pe operatorii RCS&RDS, UPC sau Romtelecom.

Orange a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit si va primi cel mai probabil aceasta aprobare saptamana viitoare. Cei de la Orange, care are 10.214.262 de clienti, apreciza ca vor avea cel putin 50.000 de telespectatori care se vor abona la DTH, conform surselor Hotnews.

Capital a scris, recent, ca Orange Romania a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un numar de 13 programe TV, intre care televiziunile operate de Pro TV S.A. si Trinitas TV.

Se pare ca grila Orange TV va fi una bogata si inedita in programe HD, cum ar fi MTV Live HD, Dorcel XXX HD, Pro TV HD, Sport.ro HD, Acasa TV HD, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD, Discovery HD Showcase, TVR HD, History HD, Mezzo live HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD (incepand cu 2 iulie). De asemenea, in grila va fi si un program 3D HD pentru adulti, Hustler HD3D.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.