A 7-a cea mai mare companie din Regatul Unit ameninta ca isi va muta sediul central intr-o alta tara din UE, daca Brexit devine realitate.

Compania Vodafone isi va muta sediul central din Marea Britanie, dupa ce decizia referendumului i-a luat prin surprindere pe oficialii companiei. Intr-un comunicat preluat de Independent.co.uk reprezentantii relateaza faptul ca apar din ce in ce mai multe ingrijorari cu privire la protejarea intereselor Vodafone in interiorul UE.

"Nu este cert cate dintre avantajele pe care le-am avut pana acum ca tara membra a UE vor ramane dupa parasirea blocului comunitar.", a declarat un purtator de cuvant al companiei. Acesta a adaugat ca situatia va fi atent monitorizata si, in functie de directia in care se indreapta lucrurile, Vodafone va lua decizia care sa protejeze evolutia companiei.

In momentul de fata Vodafone valoreaza 55 de miliarde de lire sterline, cu peste 462 de milioane de clienti si peste 100.000 de angajati. Compania este prezenta si in Romania cu o cota importanta de piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.