Primarul Parisului, Anne Hidalgo, dar si unul dintre viceprimari, s-au declarat impotriva unui serviciu de livrare super-rapida lansat acum cateva zile de gigantul american Amazon.

Autoritatile spun ca trebuie vazut cat de grav va afecta acest serviciu comerciantii locali, supararea fiind legata si de faptul ca Amazon a anuntat administratia pariziana cu doar cateva zile inaintea lansarii serviciului premium, scrie The Guardian. Franta este cunoscuta pentru a ca a luat in mai multe randuri atitudine impotriva companiilor americane de tehnologie.

Amazon a lansat serviciul Prime in mai multe orase americane, dar si in Londra si Roma. Abonamentul anual este de 49 de euro si compania promite ca va livra comenzile in sub doua ore, iar pentru 5,90 euro produsul soseste in sub o ora. Amazon are un depozit in arondismentul 18 al Parisului, numarul de produse disponibile este de 18.000 si comanda minima trebuie sa fie de 20 de euro, precizeaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.