Business 29 Mai 2016 13:00
Google a incercat mai multe strategii prin care sa ii determine pe partenerii sai hardware sa actualizeze sistemul de operare Android in mod regulat, dar aceste eforturi nu au dat roade, asa ca acum compania ia in considerare o masura ceva mai radicala.

Potrivit unor surse ale Bloomberg, Google are o lista secreta cu producatori de Android, care include un clasament al acestora realizat in functie de cat de repede ofera cele mai recente actualizari si versiuni disponibile pentru sistemul de operare.

Deocamdata lista este secreta, dar compania ia in considerare publicarea acesteia, scrie Go4it.

Google spera ca in urma acestei masuri producatorii care se afla in coada listei sa se straduiasca mai mult.

De multe ori actualizarile software intarzie mult deoarece operatorii telecom petrec mult timp testandu-le. Google face presiuni si asupra acestora pentru a scurta aceasta perioada sau chiar sa renunte de tot la teste.

Producatorii de smartphone-uri nu se grabesc sa actualizeze prea multe modele la cea mai noua varianta de Android, deoarece daca ar face acest lucru clientii nu ar mai fi tentati la fel de mult sa cumpere noi dispozitive, scrie MEDIAFAX,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.