Business 9 Mai 2016 10:15
Goh Gwek Eng, originara din Singapore, este cel mai in varsta angajat al lantului american de restaurante tip fast-food, avand varsta de 92 de ani si nici prin cap nu-i trece sa iasa la pensie

Singurul lucru de care se plange batrana este ca o deranjeaza caldura emanata de prajitoarele pentru cartofi.

Daca unii oameni de varsta ei sunt deja de ani buni la pensie si se odihnesc, batrana nu vrea sa renunte la locul ei de munca si inca serveste clientii la McDonald’s-ul din Singapore.

La cei 92 de ani, Goh este cea mai batrana angajata a lantului de restaurante fast-food, potrivit Straits Times. A trait perioada in care Singapore s-a aflat sub ocupatie japoneza in anii '40, are 10 stranepoti si 20 stra-stranepoti.

„Acum ca aproape toti sunt angajati si au familiile lor, casa este goala si trista”, a explicat Goh decizia ei de a nu renunta la postul de la restaurant.

Femeia munceste din 1998 la McDonald’s si inca iubeste acest loc de munca. Singura ei problema este ca o deranjeaza uneori caldura pe care o emana prajitorul pentru cartofi, potrivit MEDIAFAX.

„Am de gand sa continui aceasta meserie atat timp cat sanatatea mi-o va permite”, a spus cu zambetul pe buze batranica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.