Apple a castigat in fata rivalilor BlackBerry, Google si Microsoft un contract guvernamental de 159 de milioane de dolari, urmand sa furnizeze iPhone-uri si iPad-uri pentru echiparea politiei din Noua Zeelanda.

Compania americana va livra 6.000 de smartphone-uri si 3.900 de tablete pentru politisti.

Smartphone-urile BlackBerry sunt de obicei preferate de autoritati, insa acest trend pare sa se schimbe, noteaza CNET. Apple intra din ce in ce mai puternic pe segmentul foarte profitabil al contractelor guvernamentale.

Contractul dintre Apple si politia din Noua Zeelanda se intinde pe o durata de zece ani, iar valoarea este estimata la 159 de milioane de dolari, potrivit publicatiei The National Business Review, scrie MEDIAFAX.

Decizia de a alege Apple in fata rivalilor BlackBerry, Google si Microsoft a fost luata dupa consultarea politistilor, care au afirmat ca iPhone si iPad sunt cele mai utile astfel de dispozitive pentru activitatea lor.

Apple a inregistrat un succes similar in aceasta saptamana, cand compania Home Depot a anuntat ca va renunta la cele aproximativ 10.000 de smartphone-uri BlackBerry si va incepe distributia de iPhone-uri angajatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.