Preturile sunt cu pana la 25% mai mici fata de pretul pietei.

ANAF vinde 33 de apartamente pentru a recupera o parte din prejudiciul din dosarul RAFO, in care Marian Iancu a fost condamnat la inchisoare. Fiscul le-a mai scos odata pe piata luna trecuta, insa atunci nu s-a prezentat nimeni la licitatie.

Ionut Cuc, purtator de cuvant Directia Regionala a Finantelor Publice Bucuresti: "Preturile au scazut cu 20%. Astfel pentru garsoniera de 50 de mp pretul este de 60 mii de euro, iar cel mai scump apartament, cu o suprafata de 150 de mp, este scos la licitatie la 185 mii de euro. Au existat patru zile de vizionari inclusiv aceasta la care s-au prezentat in medie 25 de persoane pe zi."

Toate informatiile pot fi gasite pe site-ul anaf la rubrica anunturi. Pentru a participa la licitatie trebuie sa depuneti o garantie de 10% din valoarea bunului, care va este returnata daca nu castigati, precizeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.