Compania Benevo, cu actionari canadieni, vrea sa inceapa in prima parte a anului viitor constructia centrului comercial Victoria City, pe fosta platforma Textila Dacia, unde intentioneaza sa dezvolte, in a doua faza, o cladire de birouri de 11 etaje, a declarat Michael Topolinski, fondatorul firmei.

"Pana la finele anului Victoria City va fi inchiriat in proportie de 70%, vom avea autorizatia de constructie in urmatoarele saptamani si vrem sa incepem constructia devreme anul viitor. Vom construi 36.000 metri patrati GLA (suprafata inchiriabila). Pe o parte din teren vom dezvolta un turn de birouri, langa centrul comercial. Aceasta va fi a doua faza a proiectului, turnul va avea 15.000 de metri patrati suprafata inchiriabila si 11 etaje si va fi primul turn de birouri din Bucurestii Noi. Apropierea de metrou face atractiva zona pentru companiile care cauta spatii de birouri. Companiile tinta sunt cele din tehnologie si din farma", a spus Topolinski pentru MEDIAFAX.

Benevo a anuntat in aprilie ca vrea sa inceapa constructia centrului comercial in acest an, insa Topolinski precizeaza ca initierea dezvoltarii a fost intarziata de procesul de autorizare si de inchiriere.

"Vom alege contractorul general in 30 de zile si sa incepem constructia in doua luni. Vom finaliza constructia in primul trimestru din 2015, iar dezvoltarea cladirii de birouri o vom incepe dupa aceea", a continuat omul de afaceri canadian, prezent pe piata romaneasca din 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.