Menirea initiala a Internetului a fost de a ne conecta si de a ne oferi acces la cat mai multe informatii, pastrandu-ne cat mai ancorati in realitate prin interconectivitate. Chiar daca lucrurile nu mai sunt acum precum erau planuite, macar ne putem bucura de anumite avantaje. Iar propunerea noastra de astazi este sa invatati cum puteti asculta orice post de radio din lume, gratuit.

Un grup de tineri ingeniosi au pus la dispozitia publicului o platforma WEB prin intermediul careia poti asculta orice radio vrei, de oriunde din lume.

Cum functioneaza?

In primul rand va trebui sa accesezi adresa http://radio.garden/live. Odata ce ai accesat acest link ti se va deschide o fereastra noua in browser si vei fi redirectionat catre platforma care iti permite sa asculti orice radio doresti, de oriunde din lume.

Acum alege orice post vrei sa asculti invartind globul pamantesc si dand click pe una dintre bulinele verzi.

Este foarte simplu de utilizat, dat fiind faptul ca e construit pe platforma Google Earth. Si da, functioneaza si pe telefonul mobil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.