Contul de iCloud al Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a fost spart si 3.000 de imagini au fost furate, potrivit presei britanice, citeaza CNN.

Intre fotografiile furate se numara si imagini cu Ducesa de Cambridge si copii sai. Publicatiile The Sun si Daily Mail sustin ca au primit oferte anonime pentru cumpararea fotografiilor.

The Sun precizeaza ca hotul cibernetic, care a contactat redactia printr-un mesaj criptat sub pseudonimul ”Crafty Cockney”, sustine ca detine imagini cu Pippa Midleton in timp ce probeaza o rochie de mireasa, precum si fotografii in care logodnicul ei, finantistul James Matthews, apare nud.

Vanzatorul cere ”minim 50.000 de lire sterline” in decurs de 48 de ore, incepand de vineri dupa-amiaza, sustin ambele ziare britanice.

”Aceasta nu este o licitatie”, ar fi transmis vanzatorul.

Pana in prezent, reprezentanti ai Palatului Kensington nu au comentat furtul cibernetic.

Politia metropolitana din Londra a confirmat sambata ca a primit o sesizare despre o presupusa spargere a unui cont personal de iCloud, care s-a petrecut cu o zi in urma. Ofiterii specialisti investigheaza cazul. Nu au fost efectuate arestari, iar cercetarile sunt in desfasurare.

Pippa Middleton este sora mai mica a sotiei printului William, Kate. Ea a fost domnisoara de onoare la nunta care a avut loc la catedrala Westminster Abbey in aprilie 2011 si a atras atentia publicului si presei cu rochia pe care a purtat-o la eveniment. Pippa Middleton si-a anuntat logodna cu James Matthews in luna iulie, iar cei doi planuiesc sa se casatoreasca anul viitor.

Ducele si Ducesa de Cambridge au cautat intotdeauna sa isi tina copiii, printul George si printesa Charlotte, departe de presa, in incercarea de a le oferi o copilarie pe cat posibil de normala si doar cateva fotografii cu ei au fost facute publice, conform News.ro.

Nu este prima data cand hackerii ataca conturile iCloud in cautarea de imagini. In 2014, un hacker a dat publicitatii mai multe fotografii in care actrita Jennifer Lawrence apare nud, iar ea nu a fost singura vedeta de la Hollywood vizata de hotii cibernetici.

Citeste si:
Avertismentul printului William referitor la hartuirea fiului sau
Avertismentul printului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.