Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co analizeaza o posibila retragere de pe piata a telefoanelor Galaxy Note 7, care ar avea o problema la baterie, potrivit unor informatii aparute in presa.

Oficialii Samsung au hotarat retragerea telefonului de pe piata.


O sursa citata de Reuters a precizat ca nu s-a luat inca o decizie finala cu privire la retragere sau vreo alta masura si nici cat de multe telefoane ar putea fi afectate.

Separat, agentia de presa sud-coreeana Yonhap a informat ca Samsung Electronics a decis sa amane lansarea Galaxy Note 7 pe unele piete importante din Europa, precum Marea Britanie si Franta.

Samsung a refuzat ca faca orice comentarii cu privire la o posibila retragere a celui mai nou produs al sau, dar in urma cu doua zile a anuntat ca livrarile de smartphone-uri Galaxy Note 7 vor suferi unele intarzieri, deoarece firma a decis sa faca unele teste suplimentare de calitate.

Intr-un comunicat de presa publicat vineri Samsung a informat ca "efectueaza o inspectie amanuntita" impreuna cu partenerii sai a telefonului Galaxy Note 7 si ca va da publicitatii rezultatele investigatiei in cel mai scurt timp posibil.

Galaxy Note 7 este comercializat in SUA si Coreea de Sud incepand cu data de 19 august, la un pret de 882 de dolari, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.