Biroul Federal de Investigatii(FBI) a anuntat si faptul ca s-a pus sechestru pe toate domeniile KickassTorrents.

Autoritatile americane au anuntat ca 7 domenii asociate cu KickassTorrents, cel mai vizitat site de file-sharing din lume, au fost sechestrate de Biroul Federal de Investigatii. De asemenea, acestia transmit faptul ca fondatorul si cel care se ocupa de operatiunile KickassTorrents a fost capturat in Polonia sub acuzatiile de incalcare a drepturilor de autor si spalare de bani.

FBI transmite ca Artem Valuim in varsta de 30 de ani, originar din Kharkiv, Ucraina, a fost arestat, iar SUA doresc extradarea sa cat mai repede cu putinta. Valuin este acuzat de operationalizarea unui website care le permite celor care descarca fisiere de tip .torrent sa descarce ilegal filme, seriale, jocuri video, muzica si alte materiale cu copyright fara niciun cost si fara niciun benefeciu catre cei care au creat aceste materiale, creand o gaura de peste un miliard de dolari.


Un anunt lansat pe Twitter de catre unul din membrii echipei KickassTorrents spune ca domeniul kickass.to nu mai poate fi accesat, insa toti cei care vor accesa adresa respectiva vor fi redirectionati catre kat.cr. In momentul de fata kat.cr si kickass.to nu pot fi accesate, semn ca autoritatile au blocat accesul pentru utilizatori la platforma de file-sharing.

Valoarea KickassTorrents se ridica la peste 54 de milioane de dolari si genereaza un venit anual pentru proprietari situat intre 12,5 si 22,3 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.