Internautii trebuie sa fie foarte atenti la linkurile pe care dau click, intrucat se pot alege cu parole pierdute sau cu software infectat.

Celebrul actor Rown Atkinson este in viata, este sanatos si nu a comis niciun gest necugetat, insa unii profita de celebritatea acestuia pentru a impartasi pe internet vesti false prin intermediul unor platforme web care va pot infecta calculatorul si din cauza carora ati putea pierde controlul asupra a ceea ce postati pe Facebook.

Articolele false prezentate pe diverse site-uri sustin ca acesta a comis suicid, insa nu ofera niciun detaliu despre acest lucru, ci pur si simplu au scopul de a atrage internautii. In plus, Mr Bean (Rowan Atkinson) este prezentat ca fiind un actor nascut in SUA, iar el este de fapt britanic.

Va recomandam instalarea unui antivirus care sa va ajute cu verificare linkurilor distribuite pe retelele sociale pentru a evita batai de cap si neplaceri cauzate de accesare unor site-uri care pot contine malware.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.