Business 8 Iulie 2016 13:00
In curand ar trebui sa incepa livrarile celui mai ieftin smartphone din lume, in India, insa modelul care costa doar patru dolari este o mare enigma, fiindca toata lumea se intreaba cum poate sa faca profit compania care il lanseaza. Modelul numit Freedom 251 are 1 GB de RAM, ecran de 4 inci, camera de 3,2 MP pe spate si procesor Quad-core de 1,3 GHz.

Compania Ringing Bells este pe cale sa inceapa livrarile modelului Freedom 251 care costa echivalentul a patru dolari (in rupii indiene). Cand a anuntat prima oara acest telefon, acum cateva luni, compania spunea ca zeci de milioane de oameni s-au aratat interesati de terminal.

Insa acum Ringing Bells spune ca foarte curand va putea livra o transa de 5.000 de unitati si pe termen mediu vor fi alesi printr-o loterie online primii 200.000 carora li se va livra aceste telefon ultra low-cost, relateaza HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.