Business 7 Iulie 2016 13:45
Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge.

Viata este mai aglomerata ca niciodata, cu toate ca incercam sa gasim un echilibru intre familie, intalnirile cu prietenii, un mod de viata sanatos si o cariera de succes. Pentru a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie in obtinerea unui stil de viata mai activ, Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, prezentate mai jos

Gear Fit2

Lansata in luna iunie, noua bratara smart, Gear Fit2, te ajuta sa iti determini progresul prin antrenamente, notificari si provocari gandite pentru a te motiva si a pastra un tonus fizic sanatos. Oferind o imagine holistica a intregii activitati, Gear Fit2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci si nivelul de stres al organismului si obiceiurile de somn, ceea ce duce la o intelegere si o gestionare mai buna a modului tau de viata.

GPS-ului integrat iti permite sa renunti la orice alt dispozitiv si sa te concentrezi pe antrenamentul tau, timp in care senzorii masoara cu acuratete orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandari sau abdomene.

Samsung Gear Fit 2 este disponibil la partenerii Samsung, in culorile Pink, Blue si Dark Grey.

Gear IconX

Fara a mai avea nevoie de cabluri, castile cu design unic, Gear IconX, iti ofera libertatea de a lasa telefonul acasa in timpul antrenamentelor, dar si posibilitatea de a asculta muzica preferata.

Gear IconX nu este doar un player de muzica (fiecare casca are o memorie de 4GB), ci si un dispozitiv cu GPS integrat care poate masura bataile inimii si care te poate motiva in timpul exercitiilor fizice prin ghidul vocal integrat. Castile Gear IconX vor fi disponibile de la sfarsitul lunii iulie, la partenerii Samsung.

Gear 360

Pe langa cele doua produse dedicate fitness-ului, Samsung a prezentat si camera Gear 360, oferind un mod nou de a inregistra, crea si distribui materiale foto-video cat mai creative.

Gear 360 iti ofera posibilitatea de a face cel mai inedit selfie, cuprinzand mai mult decat poti vedea in jurul tau. Cu cele patru moduri ale camerei (video, foto, time lapse video si looping video), poti capta peisaje mult mai vii prin filmarea 360°. Te poti conecta prin telefonul tau Samsung (Galaxy S6 sau modele mai noi) si poti distribui fotografiile si videoclipurile pe Facebook, YouTube, Twitter si Google Street View.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Camera Gear 360 va fi disponibila in ultimul trimestru al anului, la partenerii Samsung.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.