Business 4 Iunie 2016 15:20
Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Gear Fit2 si Gear IconX, extinzandu-si portofoliul de accesorii smart. Noile accesorii vin in intampinarea nevoilor de fitness ale utilizatorilor, fiind compatibile cu tehnologii precise de monitorizare a distantei parcurse si de redare a muzicii, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de fitness completa.

Gear Fit 2 dispune de functie GPS si functii de monitorizare a ritmului cardiac, care urmaresc si masoara cu exactitate distanta parcursa si pulsul, generand instantaneu rapoarte despre activitatea sportiva a utilizatorului. Castile Gear IconX nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informatii despre performanta din timpul antrenamentului. Gear Fit2 si Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de antrenament ale utilizatorilor, indiferent ca acestia se pregatesc intens pentru un maraton sau se afla la intr-o plimbare lejera prin parc.

„Stilul de viata sanatos a devenit o prioritate pentru tot mai multi utilizatori. Tehnologia accesoriilor smart Samsung imbunatateste activitatile de fitnesss ale utilizatorilor, oferindu-le experiente complete si mai distractive. Gear Fit2 si Gear IconX sunt create special pentru a raspunde tuturor nevoilor utilizatorilor, permitandu-le acestora sa aiba parte de mai multe beneficii in urma antrenamentului lor zilnic,” a declarat Younghee Lee, Vicepesedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business in cadrul Samsung Electronics.

Gear Fit2: functii avansate de fitness

Design ergonomic si elegant, fiind ideal pentru utilizare zilnica.

Ecranul curbat tactil Super AMOLED permite o monitorizare usoara a activitatilor de fitness, precum si verificarea si raspunderea la mesaje text.

Functia GPS si senzorul de monitorizare a ritmului cardiac permit monitorizarea activitatilor indiferent de stilul de viata.

Functia Auto Activity Tracking identifica automat activitatile utilizatorilor, chiar daca acestia alearga, merg, pedaleaza, utilizeaza aparatul de vaslit sau bicicleta eliptica.

Ofera posibilitatea de transfer a datelor despre activitatile de fitness intre S Health si alte aplicatii de fitness, precum si functia „Step Challenges” pentru competitiile intre utilizatori.

Utilizatorii pot asculta muzica preferata in timpul antrenamentului fara a avea nevoie de smartphone.

Citeste si:
Rămâi activ și pe timpul iernii: 5 sporturi pe care le poți...
Rămâi activ și pe timpul...



Gear IconX: Experienta wireless simpla

Usoare si confortabile, noile casti sunt disponibile in trei marimi diferite si pot fi activate prin simpla introducere a lor in ureche.

Datele de fitness, precum distanta parcursa, viteza, durata, ritmul cardiac si caloriile arse pot fi monitorizate cu usurinta, iar IconX se sincronizeaza simplu cu S Health.

Functia Voice Guide ofera informatii despre antrenament, precum si muzica preferata a utilizatorului.

Spatiu de stocare pentru pana la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth si controlul muzicii prin simpla atingere a castilor.

Gear Fit2 va fi disponibil incepand cu 10 iunie 2016, iar Gear IconX va fi disponibil in incepand cu iulie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.