Business 3 Iunie 2016 14:15
​Fara a fi o mare surpriza, presa internationala atrage atentia asupra faptului ca toate interogarile vocale efectuate de useri pe smartphone-uri prin celebra comanda "Ok Google!" sunt pastrate de companie si pot fi gasite aici. Partea buna este ca arhiva poate fi stearsa usor.

Comenzile vocale pe Google sunt foarte populare pe toate platformele, mai ales ca raspunsurile oferite de Google sunt mult mai precise de la an la an.

Insa, la fel cum Google pastreaza o arhiva a cautarilor scrise si o arhiva a parcursului prin Google Maps, si cautarile audio sunt pastrate si accesate usor.

Google a spus mereu ca, prin colectarea cat mai multor date, imbunatateste serviciile si a precizat ca datele nu ajung pe mainile cui nu trebuie.

Ca si in cazul altor servicii, suntem in fata unui compromis. Folosim aplicatii tot mai performante, iar asistentii vocali devin tot mai buni in a intelege ce le cerem. In schimb, cedam o parte din intimitatea noastra, relateaza hotnews.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.