Business 3 Iunie 2016 13:45
Numerosi utilizatori ai serviciilor Apple de in America de Nord, Europa si Asia nu au putut utiliza cateva servicii online ale companiei IT mai multe ore la rand, joi seara, din cauza unor probleme tehnice, relateaza publicatia franceza Les Echos.

Problemele tehnice, de origine inca necunoscuta, au inceput joi seara in jurul orei 23, ora Romaniei, si au afectat serviciul de stocare online iCloud si alte servicii asociate, precum iTunes in the cloud, care permite stocarea fisierelor de muzica, App Store si Apple TV, a anuntat gigantul IT.

Utilizatori din intreaga lume s-au plans pe retelele sociale de problemele cu care s-au confruntat pentru a face cumparaturi, pentru a actualiza aplicatii pe telefon, pentru a salva date in iCloud sau pentru a viziona continut video prin intermediul Apple TV.

Totusi, problemele s-au remediat, iar vineri dimineata toate serviciile Apple functionau normal, a precizat pagina de suport tehnic a Apple. Grupul IT din California nu a furnizat detalii in legatura cu cauza intreruperii serviciilor si nici despre numarul de utilizatori afectati, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.