"Orange lanseaza serviciile de internet prin fibra optica, voce fixa si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil. Incepand de astazi, clientii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicatii de la Orange in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmand ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pana la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor

bucura de calitatea Orange si pentru solutiile pentru acasa, de o oferta avantajoasa si de mai mult confort si timp liber castigat, avand un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom", a anuntat Orange, potrivit MEDIAFAX.

Pentru a le asigura clientilor o experienta cat mai buna si o utilizare cat mai usoara a serviciilor pentru acasa, Orange le ofera tuturor celor care opteaza pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienti. Astfel, in prima zi dupa instalarea serviciilor, clientii vor fi sunati pentru a fi asistati telefonic la utilizare.

La randul lui, Telekom Romania ofera clientilor acces la reteaua 4G a Orange, ajungand la o acoperire de 96% din populatia urbana a Romaniei.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila clientilor Telekom Romania noi si existenti,atat rezidentiali cat si din segmentul business, ai serviciilor mobile pe baza de abonament si ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.