Business 19 Mai 2016 16:32
Orange si Telekom au anuntat joi lansarea primelor oferte comerciale bazate pe acordurile semnate la finele anului trecut prin care cei doi operatori isi ofera acces reciproc la retele pentru a-si reduce costurile.

"Orange lanseaza serviciile de internet prin fibra optica, voce fixa si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil. Incepand de astazi, clientii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicatii de la Orange in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmand ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pana la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor

bucura de calitatea Orange si pentru solutiile pentru acasa, de o oferta avantajoasa si de mai mult confort si timp liber castigat, avand un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom", a anuntat Orange, potrivit MEDIAFAX.

Pentru a le asigura clientilor o experienta cat mai buna si o utilizare cat mai usoara a serviciilor pentru acasa, Orange le ofera tuturor celor care opteaza pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienti. Astfel, in prima zi dupa instalarea serviciilor, clientii vor fi sunati pentru a fi asistati telefonic la utilizare.

La randul lui, Telekom Romania ofera clientilor acces la reteaua 4G a Orange, ajungand la o acoperire de 96% din populatia urbana a Romaniei.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila clientilor Telekom Romania noi si existenti,atat rezidentiali cat si din segmentul business, ai serviciilor mobile pe baza de abonament si ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.