Orange va avea de la 1 mai un nou Chief Marketing Officer, in persoana lui Yves Martin, care va coordona strategia si activitatile de marketing, online, TV, customer insights, brand & comunicare, precum si noile directii de business, servicii de comunicatii fixe si Orange Money.

Yves Martin are 19 ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor si si-a inceput cariera la France Telecom Mobile in 1997. Intre 2000 si 2014 a ocupat diferite pozitii in cadrul Orange, precum Group Device Director, Chief of Staff pentru Senior Vice President pe Europa, Chief Sales Officer si Chief Marketing Officer la Orange Elvetia si vicepresedinte pentru roaming al Grupului Orange, anunta MEDIAFAX.

In ultimii doi ani, el a ocupat functia de vicepresedinte de marketing pentru zonele de Home si Convergenta la Orange Franta, unde a coordonat activitatile de voce fixa, internet in banda larga si smart home.

Prin noul model de organizare, activitatile comerciale ale Orange Romania vor fi structurate in jurul zonei de marketing, coordonata de Yves Martin, Sales&Distribution, sub coordonarea lui Claudiu Dragomir, Business to Business, sub coordonarea lui Florin Popa, si Customer Service, sub coordonarea Irinei Matea.

Actualul director comercial al Orange Romania, Julien Ducarroz, va deveni CEO al Orange Moldova de la 1 mai.

Citeste si:
Dr. Dre lucreaza la un serial pentru compania Apple
Dr. Dre lucreaza la un serial...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpuluiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.