Compania Twitter Inc. a anuntat ca va lansa un serviciu care le va permite utilizatorilor platformei de microblogging sa realizeze sondaje pe conturile lor, informeaza Reuters.

Potrivit unui anunt facut miercuri pe blogul Twitter, utilizatorii platformei online vor putea sa implementeze aceste sondaje pe conturile lor incepand din zilele urmatoare.

In acest sens, Twitter va pemite utilizatorilor sai sa analizeze chestiunile de interes pentru oameni, incurajandu-i sa se implice mai mult pe aceasta platforma de microblogging, scrie MEDIAFAX.

Utilizatorii Twitter vor putea sa scrie pe conturile lor o intrebare cu doua variante de raspuns, acest sondaj urmand sa ramana activ timp de 24 de ore. Astfel, utilizatorii Twitter vor putea sa afle opinia publicului cu privire la orice aspect, de exemplu, cum sa iti numesti cainele, cine ar trebui sa castige o competitie televizata si ce aspect dintr-o dezbatere electorala este mai de interes pentru oameni, se spune in anuntul Twitter.

Introducerea sondajelor pe Twitter a fost testata de la sfarsitul lunii septembrie, prin intermediul unor profesionisti in media si al unor angajati ai acestei platforme online, intre care si Adam Bain, chief operating officer al site-ului.

Twitter incearca sa dezvolte noi servicii sub conducerea lui Jack Dorsey, noul chief executive officer (CEO) al Twitter. Pe 5 octombrie, Jack Dorsey, cofondator al Twitter, a anuntat ca s-a intors permanent la conducerea acestei platforme de microblogging al carei prim CEO a fost dupa lansarea acestei retele online.

Jack Dorsey a preluat conducerea interimara a Twitter in ultimele trei luni, dupa ce fostul CEO, Dick Costolo, a renuntat la aceasta functie, pe 1 iulie. Pe de alta parte, Twitter a anuntat, saptamana trecuta, ca va desfiinta 300 de posturi, fapt care implica reducerea personalului cu 8%.

Twitter are 316 milioane de utilizatori activi lunar, in fiecare zi fiind trimise 500 de milioane de tweeturi, potrivit informatiilor disponibile pe platforma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.