Actorul american Paul Walker si cineastul roman Sergiu Nicolaescu au fost cele mai populare persoane pe Google, in Romania, in 2013, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet.

Clasamentul Zeitgeist 2013 ofera o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si a noilor trenduri despre care romanii au cautat informatii, scrie MEDIAFAX.

Topul 10 al celor mai cautate persoane populare pe Google in 2013 este condus de actorul american Paul Walker, care murit pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil. Pe locul al doilea in acest clasament al celor mai cautate persoane pe Google anul acesta se situeaza cineastul roman Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie.

Topul este completat de: Ramona Fabian, Mica Abracadabra, Dana Nicolaescu, Cezar Ouatu, Gigi Becali, Roger Waters, Nicole Cherry si Irina Petrescu.

Pe de alta parte, "rezultate bac 2013" conduce topul celor mai populare cautari pe Google in 2013. Pe locul al doilea in acest top se afla "Paul Walker", iar pe locul al treilea - "Black Friday 2013".

Clasamentului celor mai populare cautari pe Google in 2013 este completat in ordine de: Suleyman Magnificul; Loto 6/49; Eurovision 2013; filme 2013; Tranquila; titularizare 2013; horoscop 2013.

Pe de alta parte, "Django Unchained" a fost cel mai popular film pe Google in acest an. Topul celor mai populare filme pe motorul de cautare in acest an include in ordine si peliculele: "Iron Man 3", "Pacific Rim", "Man of Steel", "Despicable Me 2", "The Hobbit", "Elysium", "Argo", "Gravity", dar si lungmetrajul "Pozitia copilului".

Topul celor mai cautate emisiuni de televiziune pe Google in 2013 este condus de "Romanii au Talent". Urmeaza in acest top: "Vocea Romaniei", "Acces Direct", "Un Show Pacatos", "Bingo Romania", "Happy Hour", "Next Star", "Super Bingo Metropolis", "Dansez pentru Tine" si "X Factor".

Citeste si:
Cum integrezi tehnologia 4.0 ca să-ți crești afacerea online
Cum integrezi tehnologia 4.0...

Astfel, topul 10 al celor mai populare cautari "Cum se..." pe motorul de cautare Google in 2013 este condus de intrebarea "Cum sa slabesc?". Topul este continuat de: "Cum sa pozezi", "Cum sa cosi", "Cum sa meditezi", "Cum se zugraveste", "Cum sa construiesti", "Cum sa economisesti", "Cum sa pictezi", "Cum sa tunzi" si "Cum se sudeaza".

Pe de alta parte, clasamentul celor mai populare cautari de tipul "Ce este..." pe Google in acest an este condus de "ce este fainosag". Acest top este continuat de: "ce este aflatoxina", "ce este hemofilia", "ce este quinoa", "ce este mcv", "ce este schengen", "ce este halloween", "ce este gazpacho", "ce este ramadanul" si "ce este nfc".

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.