Twitter a reintrodus pentru utilizatorii sai posibilitatea de a-i impiedica pe anumiti "followeri" sa ii urmareasca, revenind astfel foarte repede asupra modificarii functiei in cauza, care a generat un val de proteste in randul userilor, informeaza AFP.
"Astazi, am implementat o modificare in legatura cu felul in care butonul «Blocare» functioneaza", a explicat joi seara, pe un blog, unul dintre directorii companiei Twitter, Michael Sippey. "Am decis sa revenim asupra acestei schimbari, dupa ce am primit reactii numeroase din partea utilizatorilor, iar noi nu dorim niciodata sa introducem functii care le dau utilizatorilor nostri impresia ca nu ar fi in siguranta. Toate blocajele pe care le-ati activat functioneaza in continuare", a adaugat el.

Sistemul initial de blocare - la care Twitter a revenit in cele din urma - permite utilizatorilor sa impiedice anumiti "followeri", pe care ii aleg ei insisi, sa le urmareasca activitatea pe aceasta retea de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.