Vodafone Romania va suplimenta investitiile programate pentru perioada 2014-2016 cu 45 milioane de lire sterline, bani care vor avea ca destinatie accelerarea dezvolarii retelei 4G, a declarat marti, intr-o conferinta, directorul general al operatorului de telefonie mobila, Inaki Berroeta.

Fondurile vor proveni din vanzarea participatiei grupului britanic Vodafone la operatorul american Verizon, transmite MEDIAFAX.

"Vom investi mai mult decat in mod obisnuit in ultimii ani. Vom majora investitiile in reteaua de magazine si vom accelera dezvoltarea retelei 4G. De asemenea, vom continua investitiile in retelele de fibra optica", a afirmat Berroeta.

In ultimii ani, grupul britanic Vodafone a investit anual aproximativ 100 milioane de euro in operatorul din Romania. Compania este al doilea operator local de telefonie mobila dupa cifra de afaceri si numarul de clienti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.