Actiunile retelei sociale Twitter au inregistrat joi o crestere de 92% in prima zi de tranzactionare la New York Stock Exchange, ceea ce duce valoarea de piata a companiei la aproximativ 25 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Actiunile Twitter au deschis sedinta de joi la valoarea de 45,10 dolari, fata de pretul de 26 dolari fixat miercuri in oferta publica initiala, dupa care in jurul orei 16.20 GMT au ajuns la 50,09 de dolari pe actiune.

In plus, potrivit unor surse, flotarea Twitter a generat o cerere puternica, investitorii cerand de 30 de ori mai multe actiuni decat au fost oferite, scrie economica.net.

'Investitorii vad retelele sociale si cele mobile drept indispensabile si de acea nu este o surpriza ca intrarea la bursa a Twitter a generat atata excitatie si ca cererea a depasit oferta', a declarat Eden Zoller, analist la firma de cercetare Ovum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.