Principalii operatori de telefonie mobila din tara noastra au introdus, astazi, in oferta noua generatie de iPhone, prezentata de Apple pe 10 septembrie.

iPhone 5S si iPhone 5C au ajuns, astazi, oficial in Romania si sunt comercializate de principalii operatori de telefonie mobila de la noi. Orange, Vodafone si Cosmote au anuntat pe 10 octombrie disponibilitatea celor doua smartphone-uri Apple pe 25 octombrie, dar spre deosebire de anii trecuti niciunul nu a anuntat organizarea unui eveniment de lansare, scrie capital.ro.

Tarile in care se lanseaza iPhone 5S si 5C, astazi, sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malta, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Reunion, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Sedia, Elvetia, Taiwan si Thailanda.

Hotnews.ro relateaza ca Orange recomanda ca iPhone 5s, cel mai avansat iPhone de pana acum, dotat cu senzorul Touch ID care scaneaza amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii, sa fie cumparat impreuna cu abonamentul Pantera 55 (55 de euro/luna) la un pret de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB.

Modelul mai ieftin si mult mai colorat, iPhone 5C, va putea fi cumparat la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44. Desi operatorul nu a precizat acest lucru, cel mai probabil aceste tarife sunt valabile pentru o perioada contractuala de 2 ani.

Daca te intereseaza noile modele insa nu doresti sa le cumperi de la operatorii de telefonie mobila poti apela la oferta retailerilor online. Preturile pentru noile modele iPhone pornesc de la 3.300 de lei, scrie wall-street.ro.

Citeste si Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C: compania introduce in premiera amprentarea digitala [FOTO]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.