Youtube s-a hotarat sa schimbe platforma de comentarii, care de multe ori aduna la un loc cele mai mari dovezi de rautate gratuita de pe Internet.

Google detine si platforma video, dar si reteaua sociala Google+. In ultimul an, produsele gigantului online au fost unificate, atat ca functionalitati, cat ca si design, scrie adevarul.ro.

In coloana de comentarii, postarile vor fi organizate in functie de influenta lor sociala. Astfel, comentariile puse din Google+ vor avea o influenta mai mare, la fel si cele de la oameni din cercurile de pe reteaua sociala. Alaturi de ele, vor fi comentariile celor care au avut o prezenta activa. Dupa cum spun pe blogul oficial, cei de la YouTube considera ca "nu toate conversatiile sunt neaparat relevante". In urmatorul an, comentariile se doresc a fi conversatii relevante pentru utilizator si canalul sau de YouTube.

De asemenea, vor exista noi unelte pentru filtrarea comentariilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.