Apple a inceput vineri vanzarea noilor modele iPhone, 5S si 5C, evenimentul fiind insotit ca de obicei de cozi lungi formate in fata magazinelor companiei, iar analistii estimeaza un rezultat record pentru primul weekend, de pana la 6 sau chiar 7 milioane de unitati, potrivit MEDIAFAX.

In Munchen, peste 2.000 de oameni au asteptat startul vanzarilor, in timp ce in Paris, la Luvru, 300 de persoane au stat la coada pentru deschiderea magazinului Apple.

La magazinul din cartierul Ginza din Tokyo s-au strans aproximativ 800 de persoane inainte de startul programului, inclusiv oameni costumati in Batman sau imbracati in stilul cofondatorului Apple Steve Jobs.

Apple a inclus pentru prima data China in randul tarilor in care incepe vanzarea in prima etapa, renuntand la intarzierea de trei luni din anii trecuti. Un magazin din Beijing a atras doar 50 de clienti, intrucat cumparatorii trebuie sa se programeze online pentru a veni la magazin sa-si ridice smartphone-urile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.