Karsten Gerloff, presedintele Fundatiei Europene a Software-ului Liber (FSFE) a declarat in cadrul unei conferinte ca Microsoft va disparea in 5-10 ani iar Facebook va fi mort in 3 ani.

Previziunile sumbre au fost facute de Karsten Gerloff in cadrul evenimentului Euskal Encounter, o conferinta anuala deschisa, tinuta in Barakaldo, Spania.

Acesta sustine ca pentru "Google si Facebook nu suntem clienti, ci produse" si a avertizat ca acestea "fara a ne anunta, alimenteaza cu informatii serviciile secrete".

Specialistul nu vede un viitor stralucit in cazul acestor companii.

"Daca Google vrea sa supravietuiasca trebuie sa se reinventeze. Microsoft inca nu a facut asta. Prin urmare cred ca va disparea in 5-10 ani (...). Facebook se va stinge in 3 ani. Este o lege matematica. S-a intamplat la fel in trecut cu MySpace si se va intampla din nou" este anuntul facut de Karsten Gerloff, conform stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.