Samsung Electronics a inceput recent in Statele Unite si Coreea de Sud procedurile pentru a inregistra marca "Galaxy Gear" si brevete asociate.

Samsung noteaza, in documentele depuse la oficiul american pentru inregistrarea inventiilor si marcilor, ca marca Galaxy Gear va fi asociata unui "accesoriu digital electronic sub forma unui ceas de mana, banderola sau bratara capabil sa ofere acces la internet, sa trimita si sa primeasca apeluri telefonice, emailuri si mesaje", potrivit MEDIAFAX.

In Coreea de Sud, documentatia depusa pentru inregistrarea drepturilor de proprietate intelectuala descrie "un telefon care poate fi infasurat pe incheietura mainii utilizatorului".

"Designul se refera la un obiect construit din ecrane flexibile si materiale elastice care pot fi utilizate atat infasurate in jurul incheieturii mainii, cat si pe o supfata plana", se arata in documentele Samsung.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.