Vodafone a inregistrat venituri din servicii de 150 milioane lire sterline (177 mil. euro) in Romania in primul trimestru al anului fiscal 2013-2014, perioada aprilie-iunie, in scadere 4,1% fata aceeasi perioada a anului precedent, in conditii comparabile, ajustat pentru variatia ratelor de schimb.

Excluzand impactul scaderii tarifelor de terminare, veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut cu 1,1%, comparativ cu aceeasi perioada a anului fiscal precedent, potrivit unui comunicat transmis de Vodafone si citat de MEDIAFAX.

Numarul de clienti ai Vodafone Romania a crescut cu 57.064 fata de trimestrul precedent, intervalul ianaurie-martie, la 8,138 milioane de clienti. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, numarul de clienti a crescut cu 339.943.

La 30 iunie, abonatii serviciilor Vodafone reprezentau 40,4% din baza de clienti, iar utilizatorii de cartele preplatite 59,6%. Utilizatorii serviciilor prepay au inregistrat o crestere de 0,3 puncte procentuale fata de trimesttrul precedent si cu 2,6 puncte procentuale comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) s-a situat in primul trimestru al anului fiscal in curs la 6,5 euro, comparativ cu 6 euro in precedentul trimestru si 7,2 euro in perioada similara a anului precedent, se arata in raportul financiar al grupului britanic. Veniturile din date mobile au crescut cu 26,3% fata de trimestrul similar din anul fiscal trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.