Google a anuntat, joi, ca sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania, incepand din aceasta saptamana.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, doritorii pot previzualiza carti de la editurile partenere, iar apoi le pot achizitiona din Google Play.

"Iubitorii de lectura vor putea descoperi si cumpara carti bestseller, aparitii noi, titluri clasice si multe altele, alaturi de milioane de jocuri si aplicatiile deja existente in magazinul Google Play", se spune in comunicat.

Utilizatorii pot descoperi, cumpara si citi carti de pe urmatoarele platforme: telefoane si tablete Android (utilizatorii pot achizitiona carti din Google Play si le pot citi imediat, cu ajutorul aplicatiei Google Play Books); computer - desktop (cartile pot fi cumparate din Google Play, iar apoi citite si din browser); iPhone si iPad (cartile pot fi citite in aplicatia Google Play Books).

Potrivit comunicatului, lectura poate fi continuata chiar si atunci cand nu exista o conexiune la internet, "ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o calatorie cu trenul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.