Orange, liderul pietei locale telecom, a lansat astazi Orange TV, televiziunea prin satelit care include cel mai mare numar de canale documentare.

26 dintre canalele oferite de Orange nu se gasest la alti operatori. Clientii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca, scrie capital.ro.

Clientii interesati pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum si in magazinele partenere Orange din toata tara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), in functie de pachetul ales, la care se adauga taxele aferente echipamentului si punerii in functiune a serviciului. Abonatii Orange beneficiaza de o reducere de pana la 30%, aplicata pachetului pentru care opteaza, precum si de instalare gratuita. Astfel, costul unui abonament poate varia intre 3,5 si 9,6 euro (TVA inclus).

In plus, in perioada 12.06-15.07, clientii care activeaza un contract pentru serviciul Orange TV vor primi un voucher in valoare de 200 lei (TVA inclus) pe care il pot folosi pentru a cumpara un televizor Samsung Full HD din magazinele Altex si Media Galaxy. Voucherul poate fi folosit din momentul activarii serviciului si are valabilitate de o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.