Publicatiile britanice The Sun si The Daily Telegraph introduc taxe pentru continutul lor online, scrie MEDIAFAX.

The Sun, un ziar editat de compania News International, detinuta de magnatul Rupert Murdoch, va introduce o taxa pentru accesul la continutul sau online in cea de-a doua jumatate a lui 2013.

Pe de alta parte, si publicatia britanica The Daily Telegraph, editata de Telegraph Media Group, va taxa continutul sau online, dar inca nu a anuntat momentul in care va fi implementat acest sistem. The Daily Telegraph va deveni astfel primul ziar national de interes general din Marea Britanie care va introduce sistemul de taxare a continutului postat pe site-ul sau.

Cititorii telegraph.co.uk vor avea acces liber la 20 de articole online pe luna. Apoi, cititorii trebuie sa plateasca o taxa de 1,99 lire sterline pe luna (20 de lire sterline pe an), pentru a avea acces la continutul online al The Daily Telegraph si la cel care poate fi citit de pe telefoanele inteligente (smartphone).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.