Samsung Electronics a prezentat smartphone-ul Galaxy S 4, cu un ecran mai mare, procesor si camera mai performante fata de modelul de anul trecut, si software capabil sa reactioneze la miscarea ochilor si fetei utilizatorului.

Joi seara, Samsung a organizat un eveniment grandios la Radio City Music Hall pentru a face cunostinta lumii intregi cu Galaxy S 4, scrie MEDIAFAX.

Noul Galaxy S are ecran cu diagonala de 5 inci (12,7 centimetri) si rezolutie "Full HD" (1920x1080), camera principala de 13 megapixeli si camera secundara de 2 megapixeli si 2 GB de memorie RAM.

In privinta memoriei interne, smartphone-ul vine in variante de 16, 32 sau 64 GB, capacitate care poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie.

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 2.600 mAh, mai performanta decat cea prezenta pe modelul de anul trecut. Samsung Galaxy S 4 are o grosime de 7,9 milimetri si cantareste 130 de grame.

Galaxy S 4 va fi lansat pe 26 aprilie in SUA, Hong Kong si Coreea de Sud, urmand sa fie disponibil in scurt timp in 155 de tari prin 327 de operatori de telecomunicatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.