Dusmanii dusmanilor mei sunt prietenii mei. Nokia se aliaza cu Apple si vrea sa interzica vanzarea produselor Samsung in SUA.

Desi au avut pana acum o istorie tumultoasa presarata cu procese, cele doua companii au devenit aliati impotriva coreenilor, scrie adevarul.ro.

Producatorul finlandez Nokia sustine demersul companiei din Cupertino si solicita interzicerea vanzarii produselor coreene, potrivit ArsTechnica.

In decembrie, judecatoarea Lucy Koh a refuzat sa interzica vanzarea a 26 de produse Samsung care ar incalca patentele Apple pe motiv ca Apple trebuia sa demonstreze ca patentele respective sunt "vitale" pentru produsele in chestiune. Apple a facut recurs, iar luni a primit ajutor din partea unui aliat neasteptat.

Finlandezii, ingrijorati de integritatea sistemului de brevetare al SUA, au depus, luni, un rezumat in care cerea curtii sa interzica permanent vanzarea produselor Samsung care incalcau patentele Apple.

Nokia a devenit astfel singurul sustinator al Apple in razboiul patentelor impotriva Samsung.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.