In curtea acestui depozit ANAF stau sub sigiliu masini pe care de obicei le vedem in parcarile hotelurilor si restaurantelor de lux. Audi Q7, BMW X5 si Seria 5, Mercedes S Class, Jaguar, Maseratti si chiar un Lamborghini.

In plus, la sfarsitul acestei luni, vor fi scoase la licitatie peste 30 de apartamente din zona de nord a Capitalei, una dintre cele mai scumpe din Romania.

ANAF-ul este obligat sa anunte data, locul si pretul de pornire al licitatiilor pe site la rubrica "Anunturi". Acolo gasim si cateva zeci de apartamente de lux scoase la licitatie in perioada 23-29 iunie. Cheile sunt la inspectorii ANAF care sunt dispusi sa organizeze si vizionari pentru cei interesati.

Ioan Cuc: "Au fost scoase la licitatie un numar de 33 de apartamente cu preturi de pornire pentru o garsoniera de la 75.000 de euro in suprafata de 50 de metri patrati pana la cel mai scump care este un penthouse in valoare de aproximativ de 280.000 de euro in suprafata de cam 150 de metri patrati, relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.