Florin Cîțu a declarat că România se află pe locul 6 în UE după rata inflației din luna aprilie. Premierul a mai adăugat că acesta este rezultatul măsurilor economice luate de Guvern.

Cîțu a mai precizat că executivul pregătește măsuri pentru perioada post-pandemie.

Înainte de întâlnirea cu Marcel Ciolacu, Cîțu scrie pe Facebook că, "în guvernarea PSD, România a avut cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeana trei ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de "performanță". Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze - scrie prim-ministrul.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație.

Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale.

Citeste si:
Anglia ar putea anula carantina pentru cetățenii din SUA şi UE...
Anglia ar putea anula...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii. În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de "performanță". Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze", a scris premierul Florin Cîțu, pe Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.