Premierul Florin Cîţu anunţă că viața românilor se va îmbunătăţi anul acesta, deşi salariile şi pensiile au fost îngheţate, iar majorarea alocaţiilor a fost şi ea amânată.

Şeful Guvernului susţine că ţara noastră s-a împrumutat mai ieftin în criză, iar gradul de îndatorare este unul dintre cele mai mici din UE.

"Dreapta va guverna România în următorii 8 ani de zile. Nu știu în ce formulă. Am avut rezultate. Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește în fiecare zi. În trimestrul IV am avut cea mai mare creștere din UE. Vedem o revenire. Avem venituri mai mari decât anul trecut.

Gradul de îndatorare al României este printre cele mai mici din UE. Noi ne-am împrumutat mai ieftin, în criză, decât PSD pe creștere economică. Zi de zi specialiștii PSD în economie ne spuneau că distrugem țara. Au venit 1,3 milioane de români din străinătate și și-au găsit locuri de muncă", a declarat premierul Florin Cîțu, potrivit antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.