Premierul Florin Cîţu anunţă că viața românilor se va îmbunătăţi anul acesta, deşi salariile şi pensiile au fost îngheţate, iar majorarea alocaţiilor a fost şi ea amânată.

Şeful Guvernului susţine că ţara noastră s-a împrumutat mai ieftin în criză, iar gradul de îndatorare este unul dintre cele mai mici din UE.

"Dreapta va guverna România în următorii 8 ani de zile. Nu știu în ce formulă. Am avut rezultate. Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește în fiecare zi. În trimestrul IV am avut cea mai mare creștere din UE. Vedem o revenire. Avem venituri mai mari decât anul trecut.

Gradul de îndatorare al României este printre cele mai mici din UE. Noi ne-am împrumutat mai ieftin, în criză, decât PSD pe creștere economică. Zi de zi specialiștii PSD în economie ne spuneau că distrugem țara. Au venit 1,3 milioane de români din străinătate și și-au găsit locuri de muncă", a declarat premierul Florin Cîțu, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Turcan: „Există angajați din sistemul bugetar cu salarii nete de...
Turcan: „Există angajați din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.