Premierul Florin Cîțu a declarat că anul acesta bugetarii își vor primi toate sporurile și nimeni nu va fi dat afară de la locul de muncă. Declarația sa a venit în urma revoltelor din partea sindicatelor.

Premierul a fost întrebat ce părere are despre anunțul sindicatelor privind prelungirea calendarelor de protest.

Asta fac sindicatele, încearcă să susţină angajaţii, dar, în acelaşi timp, mesajul de fiecare dată pentru sindicalişti şi pentru angajaţii din sectorul bugetar este acelaşi: în 2020, când toată economia trecea prin cea mai mare criză din ultima sută de ani, când în sectorul privat au fost 1,4 milioane de oameni în şomaj tehnic, (…) a trebuit să facem eforturi, oameni care plăteau taxe ca să susţină salariile celor din sectorul public, sectorul public a primit creşterea salarială normală, nu a fost nimeni dat afară. (…) Anul acesta nu este nimeni dat afară, toată lumea îşi primeşte sporurile, îşi primeşte aceleaşi salarii ca în 2020. Eu nu văd aici o problemă”, a declarat premierul Florin Cîțu, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Februarie 2021 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.